NUORTEN ESITTÄVÄN TAITEEN RYHMÄT

Tule mukaan tutustumaan teatterin ja muun esittävän taiteen maailmaan!

Ryhmissä tehdään monipuolisesti teatterileikkejä ja -harjotteita, improvisoidaan ja tutustutaan teatterin eri lajeihin. Mukaan voivat
 tulla niin ensikertalaiset kuin aiemmin harrastaneetkin. Kauden aikana osallistutaan viikoittaisten harjoituksien lisäksi teatterivierailuun sekä valmistetaan kunkin ryhmän omien toiveiden pohjalta esitys. Ryhmien toiminta huipentuu kevätkauden lopuksi Loistava näkymä –minifestivaaliin, jossa ryhmät pääsevät esiintymään toisilleen ja perheilleen.

Alta löydät tietoa elokuussa alkavista ryhmistä – ilmoittaudu mukaan viestillä, jossa kerrot mihin ryhmä haluat, nimesi, ikäsi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviestin ennen kurssin alkamista. Huom. Asukastalo Myllärin ryhmään voi ainoastaan ilmoittautua jonotuslistalle, sillä ryhmä on jo täynnä.

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: kassandra(at)kassandra.fi

Hanke toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

Taidetalo Toteemin (Myyrmäentie 6, Vantaa) ryhmä jatkaa toimintaansa keskiviikkoisin 1.2.2017 alkaen.

Kevätlukukauden 1.2.-17.5.2017 ryhmä:
yli 12 -vuotiaat keskiviikkoisin klo 17.00-19.00
HUOM. 22.2.2017 ei harjoituksia

Ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Anni Pellikka.

Hakunilan nuorisotilan (Laukkarinne 4, Vantaa) ryhmä jatkaa toimintaansa maanantaisin 6.2.2017 alkaen.

Kevätlukukauden 6.2.–22.5.2017 ryhmä:
yli 12 -vuotiaat maanantaisin klo 17.30-19.30
HUOM. 20.2.2017 ei harjoituksia

Ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Jenni Bergius.

Asukastalo Myllärissä (Kiviparintie 2 J, Helsinki, Myllypuro) ryhmä jatkaa toimintansa torstaisin 26.1.2017 alkaen.

Kevätlukukauden 26.1.-18.5.2017 ryhmä:
yli 10 -vuotiaat torstaisin klo 17.00-19.00
HUOM. 23.2.2017 ei harjoituksia

Ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Laura Ikonen.

HUOM! Ryhmä on toistaiseksi täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle.


Kulttuuriyhdistämö on 16 –vuotisen toimintansa ajan kerännyt monipuolisen kokemuksen ja osaamisen kulttuurisesta nuorisotyöstä. Olemme tarjonneet syrjäytymisuhan alla oleville 10-17- vuotiaille koululaisille jo kahdeksan vuoden ajan mahdollisuuden tutustua esittävään taiteeseen lukuvuoden kestävien työpajakokonaisuuksien muodossa. Opetus- ja kulttuuriministeriön tuen turvin järjestetty hanke on tarjonnut tukea nuoren identiteetin vahvistamiseen, opettanut ryhmässä toimimista ja vuorovaikutustaitoja sekä antanut itsevarmuutta. Työpajat on järjestetty nuorille tutuissa tiloissa, jotta kynnys osallistumiseen olisi mahdollisimman alhainen. Turvallisessa ympäristössä osaavien ammattilaisten ohjauksessa toteutettavien pidempiaikaisten kokonaisuuksien aikana on päästy käsittelemään vaikeitakin aiheita. Ryhmän toimintaan sitoutuminen on opettanut eri sosiaalisista ja kulttuurisista taustoista tuleville nuorille pitkäjännitteisyyttä ja tarjonnut taiteen vaihtoehtona jatkokoulutusta ja esimerkiksi lukiovalintaa tehtäessä. Hankkeen päätteeksi nuorille keväisin järjestettävät Loistava näkymä -minifestivaalit Hanke tavoittaa vuosittain n. 100 nuorta.