NUORTEN ESITTÄVÄN TAITEEN RYHMÄT

banneri_nuoret

Tule mukaan teatterin ja muun esittävän taiteen maailmaan!

Teatteri-ilmaisuryhmissä tehdään monipuolisesti teatterileikkejä ja -harjotteita, improvisoidaan ja tutustutaan teatterin eri lajeihin. Mukaan voivat
 tulla niin ensikertalaiset kuin aiemmin harrastaneetkin. Kauden aikana osallistutaan viikoittaisten harjoituksien lisäksi teatterivierailuun sekä valmistetaan kunkin ryhmän omien toiveiden pohjalta esitys. Ryhmien toiminta huipentuu kevätkauden lopuksi Loistava näkymä –minifestivaaliin, jossa ryhmät pääsevät esiintymään toisilleen ja perheilleen. Loistava näkymä järjestetään seuraavan kerran 7.5.2018 Teatterimuseossa.

Alta löydät kevään 2018 ryhmäkohtaiset tiedot. Huomaathan, että kaikkien teatteriryhmien toiminta on jatkoa syksyltä 2017. Mukaan voit silti ilmoittautua: kysy lisää suoraan ryhmän ohjaajalta! Ilmoittautuessasi kerro mihin ryhmä haluaisit, nimesi, ikäsi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Yleiset tiedustelut: hello(at)interkult.fi ja 0451212887
Ilmoittautumiset suoraan ryhmien ohjaajille. Työpajoihin osallistuminen on maksutonta.

Hanke toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

WORD! Teatteriryhmä kokoontuu joka maanantai 8.1.2018 alkaen klo 16.00-18.00 Maunulatalossa, osoitteessa: Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki

Ryhmä on suunnattu etupäässä 13-17-vuotiaille nuorille.

Ryhmää vetää teatteriopettaja Maaretta Riionheimo Ilmoittautumiset numeroon: 050 3291629

Teatteriryhmä 4.-6.-luokkalaisille tytöille Rastilassa kokoontuu maanantaisin klo 15.30-17.30 Tyttöjen olohuoneella osoitteessa Retkeilijänkatu 7 A.

Ryhmään otetaan vielä uusia osallsitujia, tervetuloa!

Ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Jenni Bergius; jenni.bergius(at)gmail.com

Asukastalo Myllärin (Kiviparintie 2 J, Helsinki, Myllypuro) ryhmä jatkaa toimintansa torstaisin 26.1.2018 alkaen.

Kevätlukukauden 26.1.-18.5.2018 ryhmä:
yli 10 -vuotiaat torstaisin klo 17.00-19.00

Ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Laura Ikonen; laura.ikonen(at)gmail.com

Kulttuuriyhdistämö on 17 –vuotisen toimintansa ajan kerännyt monipuolisen kokemuksen ja osaamisen kulttuurisesta nuorisotyöstä. Olemme tarjonneet 10-20- vuotiaille nuorille jo kymmenen vuoden ajan mahdollisuuden tutustua esittävään taiteeseen lukuvuoden kestävien työpajakokonaisuuksien muodossa. Opetus- ja kulttuuriministeriön tuen turvin järjestetty hanke on tarjonnut tukea nuoren identiteetin vahvistamiseen, opettanut ryhmässä toimimista ja vuorovaikutustaitoja sekä antanut itsevarmuutta. Työpajat on järjestetty nuorille tutuissa tiloissa, jotta kynnys osallistumiseen olisi mahdollisimman alhainen. Turvallisessa ympäristössä osaavien ammattilaisten ohjauksessa toteutettavien pidempiaikaisten kokonaisuuksien aikana on päästy käsittelemään vaikeitakin aiheita. Ryhmän toimintaan sitoutuminen on opettanut eri sosiaalisista ja kulttuurisista taustoista tuleville nuorille pitkäjännitteisyyttä ja tarjonnut taiteen vaihtoehtona jatkokoulutusta ja esimerkiksi lukiovalintaa tehtäessä. Hankkeen päätteeksi nuorille keväisin järjestettävät Loistava näkymä -minifestivaalit Hanke tavoittaa vuosittain n. 100 nuorta.