Kulttuuriyhdistämön vuoden 2017 harjoittelupaikat haussa nyt

Kulttuuriyhdistämön vuoden 2017 harjoittelupaikat haussa nyt

bostiorakel Etsimme joukkoomme kahta kulttuurituotannon harjoittelijaa sekä yhtä viestinnän harjoittelijaa vuodelle 2017. Uniikki toimintamuotomme tarjoaa mahdollisuuden tutustua niin festivaali- ja tapahtumatuotantoon kuin monikulttuuriseen työpajatoimintaan ja interkulttuuriseen nuorisotyöhönkin.
Tuottajaharjoittelija, kevät 2017 Tuottajaharjoittelija on osa kulttuuriyhdistämön toimistotiimiä. Tehtäviin kuuluvat moninaiset avustavat tehtävät liittyen työpajatoiminnan, tapahtumien ja seminaarien koordinoimiseen ja niistä tiedottamiseen. Harjoittelun päämäärät ja kokonaiskesto ovat räätälöitävissä harjoittelijan omien kiinnostuksen kohteiden mukaisiksi. Suomen kielen sujuva kirjallinen osaaminen on välttämätöntä.
Tuottajaharjoittelija, kevät-syksy 2017 Tuottajaharjoittelija on osa syyskuussa järjestettävää kansainvälistä INTERKULTfest –esittävän taiteen tuotantotiimiä. Harjoittelu on osa-aikainen huhti-touko- sekä elo-syyskuun ajan. Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu toukokuussa  käynnistyvän festivaalin kouluyhteistyön koordinoiminen sekä muissa tuotantotehtävissä avustaminen. Odotamme harjoittelijalta kiinnostusta yhteisötaiteeseen ja nuorten kanssa toimimiseen. Monikielisyys lasketaan harjoittelijan eduksi.
Viestintäharjoittelija, syksy 2017 Viestintäharjoittelija on osa syyskuussa järjestettävää kansainvälistä INTERKULTfest –esittävän taiteen tuotantotiimiä toimien festivaalin tiedottajan rinnalla. Harjoittelu on kokopäiväinen elo- ja syyskuun ajan. Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat moninaiset tiedottajaa avustavat tehtävät verkkotiedotuksesta markkinointikampanjoiden toteuttamiseen. Viestintäharjoittelija on erityisesti vastuussa festivaalin sosiaalisen median hallinnoimisesta. Vahva suomen- ja englanninkielen osaaminen on välttämätöntä, katsomme eduksi ruotsin,
Interkult Kassandra on valtakunnallisesti toimiva kulttuuriyhdistämö, jonka tarkoituksena on edistää interkulttuurisuutta taiteen ja kulttuurin keinoin. Eri taiteen muotoja käyttäen mahdollistamme eritaustaisten ihmisten tasavertaisen kohtaamisen. Toiminnassamme interkulttuurisuus ja monikulttuurisuus on tavallisia asioita, normeja nykyajan yhteiskunnassa. Koska yhä useammalla nuorella on maahanmuuttajatausta, on fokuksemme entistä vahvemmin lasten ja nuorten parissa tehtävässä työssä. Interkult Kassandran toimisto sijaitsee Messeniuksenkadulla Töölössä.
Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset: kassandra(at)kassandra.fi, 050 358 1740
Harjoittelujaksot ovat palkattomia. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.