Kulttuuriyhdistämön uutiskirje 4/2017

Kulttuuriyhdistämön uutiskirje 4/2017

Hyvä uutiskirjelistalaisemme,

Interkultin toimistolla uskomme vakaasti, että kevät on VIHDOIN täällä! Kevätkaudella olemme mukana toteuttamassa useita tapahtumia ympäri pääkaupunkiseutua. Kesän alkajaisiksi järjestämme kesälomakursseja lapsille. Valmistelemme myös syksyn esittävän taiteen festivaalin ohjelmistoa ja sen julkistamista loppukevään aikana – pysythän kuulolla!

Huhtikuussa järjestimme yhteistyössä Malmintalon kanssa kahdelletoista helsinkiläiselle esikouluryhmälle mahdollisuuden tutustua taiteen tekemiseen. Eskareiden taideaamuissaaskarreltiin meksikolaisia naamioita, tutustuttiin länsiafrikkalaiseen rumpumusiikkiin ja tanssittiin balilaisia naamiotansseja. Huhti-toukokuun aikana olemme mukana Annantalon ja HAM:n Juhlat kaupungilla -kulttuurikurssihankkeessa valmistaville luokille. Kulttuurikurssilla mm. käydään taideretkellä Helsingin keskustassa ja tehdään yhteisteos kierrätysmateriaaleista taiteilija Macoumba Ndiayen johdolla Annantalon pihalle.

Esittävän taiteen hankkeen ryhmät ovat jatkaneet toimintaansa Hakunilan nuorisotilassa, taidetalo Toteemissa, Harjun nuorisotalolla ja Myllärin asukastalossa. Ryhmien kevätkausi huipentuu toukokuussa Teatterimuseon ”Loistava Näkymä” –minifestariin, jossa ryhmät pääsevät esiintymään toisilleen, perheilleen ja kavereilleen.

Toimistolta löydät myös uuden kasvon, sillä ensimmäisen vuoden kulttuurituottajaopiskelija Linda Valtonen HUMAK:sta suorittaa huhti-toukokuun aikana harjoittelujaksoaan Kulttuuriyhdistämössä. Lindaan törmää kevään tapahtumissamme – olethan sinäkin tulossa?

#StopHatredNow, Lavaklubi 9.-11.5.2017
Kallio kukkii -piknik, Dallepen puisto 20.-21.5.2017
Maailma kylässä, Kaisaniemen puisto 27.-28.5.2017

Lue uutiskirje kokonaisuudessaan täällä.