Kulttuuriyhdistämön uutiskirje 1/2017

Kulttuuriyhdistämön uutiskirje 1/2017

Hyvä uutiskirjelistalaisemme,

onnekasta alkanutta kukon vuotta! Uusi vuosi on jo kuljettanut meidät uuteen osoitteeseen. Aleksanterin teatterissa Bulevardilla sijainnut toimistomme on muuttanut uusiin tiloihin Töölöön osoitteeseen Messeniuksenkatu 6. Toimistomme löytyy sisäpihan puolelta rakennuksen katutasosta. Sähköpostiosoitteemme ja puhelinnumeromme ovat säilyneet ennallaan. Tervetuloa kyläilemään! Varmistathan toki etukäteen, että olemme varmasti paikalla emmekä työpajassa tai muussa tapahtumassamme. Yhteystietomme löydät täältä.

Tammikuumme on alkanut kiinnostavalla yhteistyöhankkeella. Kolmen paikkakunnan välinen Siikajoki-Helsinki-Al’Arroub on esityskokonaisuus kolmesta erilaisesta todellisuudesta. Teoksen ensimmäinen, Suomen ja Palestiinan väliselle etäisyydelle rakentuva osa on tammi- ja helmikuun aikana julkaistava videoblogi. Lopullisen esityksen ensi-ilta nähdään syyskuussa osana INTERKULTfest 2017 -esittävän taiteen festivaalia. Hankkeen etenemistä ja videoblogia voit seurata Kulttuuriyhdistämön ja Siikajoki-Helsinki-Al’Arroub -hankkeen Facebook-sivuilla.

Helmikuussa koululaisten talviloman aikana 22.-24.2.2017 olemme mukana jo perinteeksi muodostuneessa Reaktori – tapahtumassa Messukeskuksessa. Talviloman suurimmassa nuorten tapahtumassa on jälleen valtavasti tekemistä ja kokemista vauhdikkaista liikuntalajeista kädentaitoihin. Kulttuuriyhdistämön pisteellä nuoret pääsevät kirjoittamaan viestinsä vihapuhetta ja kiusaamista vastaan Sampo Marjomaan suunnittelemaan jättijulisteeseen sekä tekemään graffititaidetta tussipajassa Fabu Piresin johdolla.

Muista ajankohtaisista kuulumisistamme voit lukea täältä!