INTERKULTFEST 2016 -YLEISÖTYÖ

youth
 • INTERKULTMOVES: 100 LIKES, BLACK BOX DANCE COMPANY (TANSKA)

 • Mitä, jos et saakaan yhtään ”TYKKÄYSTÄ”? Jos et ole Facebookissa tai Instagramissa – oletko olemassa ollenkaan? 100 LIKES kertoo haavoittuvaisuudesta ja samalla sosiaalisen median riippuvuudesta ja jatkuvasta pyrkimyksestä tulla nähdyksi ja huomioiduksi.
  Koreografi Mari Carrascon energisen, humoristisen ja ironisenkin liikemaailman keskiössä ovat nuoret itse.

  KOREOGRAFIA 
  MARI CARRASCO
  IDEA AJA KONSEPTI MARIE BROLIN-TANI
  MUSIKKI HENRIK MUNCH
  TEKNINEN TOTEUTUS SEBASTIAN KOCK THULIN
  ESIINTYJÄT LIONEL AH-SOU, MARCO RICCI, EMMY LOUISE THOMSEN

KOULUYHTEISTYÖ JA INTERKULTyouth-TAPAHTUMAPÄIVÄ

TO 22.9.2016 klo 12–15, STOA, PUHOS

Festivaalin yleisötyö keskittyy yhteistyökoulussa ennen festivaaliperiodia järjestettäviin työpajakokonaisuuksiin sekä osana festivaaliviikkoa järjestettävään INTERKULTyouth -tapahtumapäivään. Yhteistyökouluissa järjestetään työpajojen sarjoina eri esittävän taiteen muotoihin keskittyviä pajoja, joissa taiteen tekemisen ohessa pureudutaan nuorista nouseviin teemoihin, kuten koulukiusaamiseen, rasismiin, toiseuteen tai identiteettiin. Tapahtumapäivänä nuoret osallistuvat Inside Job Agencyn kanssa yhteistyössä Stoan ja Puhoksen ympäristöön rakennettavaan live-kaupunkipeliin. Päivä päättyy Stoan teatterisaliin, jossa nuoret pääsevät seuraamaan tanskalaisen Black Box Dance Companyn 100 LIKES –tanssiteosta.

Festivaalin yhteistyökouluja vuonna 2016 ovat Latokartanon peruskoulu ja Maunulan yhteiskoulu. Työpajoja järjestetään lisäksi alaikäisille turvapaikanhakijoille yhteistyössä Diakonissalaitoksen kanssa.

Funded_by_Moniheli_rahoittaaYLEISÖTYÖN KOKONAISUUS JÄRJESTETÄÄN MONIKULTTUURIJÄRJESTÖJEN YHTEISTYÖVERKOSTO MONIHELIN TUELLA.